У дома > Новини > Новини от индустрията

Характеристики на Eas Circle Hard Tag

2023-12-27

EAS Circle Hard Tagе обикновен етикет за електронни стоки против кражба със следните характеристики:


Мощна функция против кражба: Възприема принципа на електромагнитната индукция и може да се използва заедно със системата EAS за ефективно предотвратяване на кражба на стоки. Когато етикет бъде изнесен от магазина без разрешение, системата EAS ще издаде аларма, за да предупреди служителя в магазина.


Издръжлив и труден за премахване: Изработен от високоздрава пластмасова обвивка и метален заключващ щифт, той има голяма издръжливост.


Компактен външен вид: кръгъл дизайн, обикновено между 3-5 см в диаметър, умерен по размер и няма да добави прекомерно тегло или обем на продукта.


Многократна употреба: Може да се използва многократно чрез отключване на щифта, деактивиране на състоянието на алармата и повторно сглобяване на нов продукт.


Широко приложими: Подходящи за различни стоки, като дрехи, обувки, чанти, козметика и т.н. Те могат да се използват широко на търговския етаж, за да осигурят сигурност.


Лесен за инсталиране: Може да се сглоби към продукта ръчно или механично, а инсталирането е лесно и бързо.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept